Gorilla Glue Corporate Headquarters

A gorilla tough visitor experience.

The Gorilla Glue Company, a local Cincinnati business owned and managed by five brothers, recently relocated to Sharonville. We helped consolidate their operations into one warehouse via renovation of an existing office/warehouse into their new corporate headquarters.

Our interior and graphic designers worked in sync to create a branded and visually cohesive office, since a vital part of the project was designing for the employee and visitor experience. We collaborated with the Gorilla Glue/O’Keeffe's team to define the office’s brand path and created a wide variety of graphics and a signage package that showcased the Gorilla Glue and O’Keeffe’s brands in a bold, playful way.

The lobby features a custom designed stacked wooden desk which is complemented by a wood slat wall with wooden printed logos that help frame the space. The corridor adjacent to the lobby features three additional wood slat walls that feature products, a digital display and advertisement graphics. In the cafe, banners were also designed to colorfully showcase new products, awards and employees.  Additional environmental graphics were thoughtfully incorporated throughout the office in other support spaces such as conference rooms, corridors and flex space.