Hidden Creek Landscaping

New office and warehouse building for a fast-growing company.

New office and warehouse building for a fast growing landscape design, construction and maintenance company. The one-story with partial second floor building was designed as a pre-engineered metal building to save on construction cost.

The facility was completed design/build and includes offices, a design center, showroom, warehouse area, and exterior service area where trucks can be loaded and unloaded with mulch, gravel, trees, plants, etc.

The design of the office and design center is very open with low partitions and collaboration areas. M+A worked closely with Hidden Creek’s designers to make the space show off their brand so that visitors can understand the company’s mission and brand upon walking in the door. This allows them to use their building as a marketing tool.