Miles McClellan Office Renovation

Reinventing the workplace with environmental graphics and design.

Helping Miles McClellan reimagine its space, M+A updated finishes, furniture and created a better spatial organization in-tune with how MM’s internal teams work. The design fosters open collaboration and transitioned a small, dated break room to a larger, light-filled cafe where employees can come spend time together.


Along with a new floorplan, M+A utilized MM”S recent brand update to create bold environmental graphics to help define the space in a way that authentically represents Miles McClellan’s brand and culture.


Once in the lobby, visitors have an immediate sense of the company’s culture through a series of “iMMpactful” graphics created with materials used in their industry. The branded graphics are carried through the office, improving the overall visitor experience and understanding of Miles McClellan’s brand and expertise.